22 Ocak 2015 Perşembe

BARBİE GİRL!

Benim çok beğendiğim dünyaca ünlü marka Moschino ve Jeremy Scot pembe renginden esinlenerek 'Barbie Collection' adında bir koleksiyon oluşturdu.Koleksiyonda hemen hemen herşey pespembe ve gerçekten oyuncak kadar sahici.Markanın bu koleksiyonuna ilgi oldukça fazla oldu.Çoğu ünlü sokaklarda Barbie temalı kazak veya tshirtlerle görüntülendi.Hatta Türkiye'de Demet Akalın'da da görmüştüm.Fiyatları baya yüksek olan bu koleksiyon ürünler kapış kapış gitti anlayacağınız.Koleksiyonda benim seçtiğim en güzel parçalarla baş başa bırakıyorum sizi.


En beğendiklerim arasında Barbie'nin yazı karakteriyle yazılmış kazaklar ve elbiseler ilk sırada!

Ve tabi ki görünce aşık olduğum bu şeker ötesi kalp çanta favorim oldu.

Aşk Taşı Pembe Kuvars

Taşların enerjisine ve uğuruna inanlardansanız bu yazımı dikkatli okuyun derim. En sevdiğim rengin taşı olan Pembe Kuvars taşı bir çok özelliğe sahipken herkes onu aşk taşı diye adlandırıyor.Çünkü Pembe Kuvars'ın aşkta şans getirdiğine inanılıyor.Bende birçok kez bu taşı kullandım ve bazı olumlu özelliklerine kendim şahit oldum.Aşk kısmını sorarsanız bence onun taşın şansıyla alakalı olmadığını onun sizin kendi şansınızla alakalı olduğunu söyleyebilirim:)



Pembe Kuvars taşının en önemli özellikleri vücudumuzda bulunan negatif enerjiyi atmamızda yardımcı olması,elektronik cihazlardan yayılan radyasyondan koruması,duyguları ve düşünceleri dengelemesi ilk sırada gelen özelliklerinden.Bunun dışında insana gizli güç verdiğine ve aşkta şans getirdiğine inanılmakta.Koç ve yengeç burçları bu taşın etkisini daha net hisseden burçlar.Pembe Kuvars'ın bu kadar güçlü özellikleri olur da takıları olmaz mı? Bu taş birçok takıda küpe,kolye ve yüzüklerde oldukça kullanılmakta.




Sizde kendinizde gücü ve aşkı hissetmek istiyorsanız Pembe Kuvars taşını üzerinizde veya yanınızda taşımalısınız derim.

Dikkat Araçta Pembe Var!!!

Günümüzde pembe çılgınlığı herkesi ve herşeyi sarmış durumda.Ben bu durumdan şikayetçi miyim? Tabi ki hayır! Elbiselerden,ayakkabılardan,saçlardan sonra bu güzel renk şimdi de arabalarda çok popüler.Benim de en büyük hayallerimden birisi ileride bir araba alıp onu tamamen pembeye boyatmak.Eskiden hayalini kurarken cesaret edemem insanlara komik gelir diye düşünürdüm ama şimdi hemen hemen her şehirde pembe detaylı araçlar görüyorum ve iç geçiriyorum malesef.
















Pembe , küçük ve spor arabalarda daha şık ve tatlı duruyor.Tabi bu büyük araçlarda kötü duruyor anlamına gelmiyor:)

























Kızlar dikkat çekici ve farklı olmayı seviyorsanız bir de arabanız varsa bence hemen pembeye boyatın ya da aksessuarlar kullanın derim!




 Sadece arabanın dışını değil içinin döşemesini ve parçalarını da pembe yapabilirsiniz.



Pembe Saçlara Merhaba Deyin!!

Son yılların yeni moda akımı rengarenk saçlar oldu.Artık klasik olmaktan çıkıyoruz ve saçlarımıza renk katıyoruz.Siyahtan,kahveden ve sarıdan vazgeçip pembe,mavi,yeşil saçlara merhaba diyoruz. Yurtdışında da oldukça kullanılan bu renkleri günümüzde sıkça göreceğe benziyoruz.Renkli şaçlarda en çok tercih edilen renk sevinerek söylüyorum ki pembe!!!




İsterseniz saçınızı komple pembeye boyatabilirsiniz ya da sadece uçlarına ombre yaptırabilirsiniz.Bana sorarsanız ben bu akıma çok bayılmasamda sevdim diyebilirim.Hatta dayanamayıp denedim bile:)

Tabi ki tercihim pembeden yana oldu ve Bodyshop'ın tebeşir şaç boyasıyla saçlarımın uçlarına ombre yaptım.Tebeşir şaç boyaları malesef  kalıcı değil ve saçta çok uzun süre durmuyor.Bazen kendinizden sıkılıp farklı bir şeyler yapmak istiyorsanız tebeşir saç boyaları bunun için oldukça ideal ve eğlenceli.

Dudaklarda Pembe Romantizm

Bayanların olmazsa olmazları arasında listenin en başında ne gelir? diye sorsaydım sizce ne cevap alırdım dersiniz?Evet doğru tahmin ettiniz tabi ki de ruj cevabını alırdım.Biz bayanlar dışarı çıkarken ister makyaj yapmış olalım ister makyajsız çıkmış olalım çantamızdan ya da yanımızdan rujumuzu asla ayırmayız çünkü biliriz ki onlar bizim kurtarıcımızdır. Ben de rujlar biz bayanlar için hayati önem taşırken yazmasaydım elbette ayıp etmiş olurdum:)


Gelelim asıl konumuz olan pembe tonlardaki rujlara ve onların nasıl kullanılması gerektiğine. Bu mevsimlerde genelde toz pembe tonlar ya da nude rengi tonlar bayanların tercihi olmakla birlikte benim de tercihim. 





 Toz pembe ve nude renkteki rujları kış aylarında rahatça kullanabilirsiniz. Bu tonlardaki rujları kullanırken göz makyajınızda siyah ve kahve renklerini tercih etmelisiniz. Bu iki rengi kullanarak doğal bir görünüm elde etmiş olursunuz.Cildinize ise bronze tonlarda bir pudra veya fondöten uyguladığınızda ise makyajınıza ışıltı katmış olursunuz.Benim de bu aralar sıkça kullandığım şeker pembesi rujum Yvse Sint Laurent ''Shine Volupte'' serisinden ''Sheer Candy''. Dudakta oldukça doğal durmasının dışında nemlendirme özelliği sayesinde soğuk kış aylarında çantamın vazgeçilmezi oldu.Eğer hala toz pembe tonlarında bir rujunuz yoksa kesinlikle YSL'nin rujlarını şiddetle tavsiye ediyorum.






 Toz pembe tonların dışında bir de meşhur fuşya pembemiz var tabi ki. Fuşya tonundaki rujlar yaz aylarında kullanılmalı ve kesinlikle çok fazla siyaha boyanmış gözlerle birlikte uygulanmamalı.Eğer yoğun göz makyajıyla kullanılırsa hem doğallıktan uzak olur hem de avam bir görünüme bürünmüş olursunuz.Bu tondaki rujları hafif göz makyajıyla birlikte kullandığınızda şık ve feminen bir görüntü yaratmış olursunuz.

.


1 Ocak 2015 Perşembe

2015'in ilk yazısı gelsiin❄️⛄️Tırnaklarda Pembe Modası💕💅

2014/2015 pembe renk modasını şimdi tırnaklarda sıkça görüyoruz.Pembenin birçok tonunu ojelerde bulmanız mümkün.Yaz aylarında pembenin neon ve parlak tonları tercih edilirken kış aylarında ise en çok tercih edilen pembe tonları soft pembelerdir.Pembenin soft tonlarını kullandığınız zaman sade ve temiz tırnaklara sahip olabilirsiniz.


İşte sizler için seçtiğim en çok kullanılan ve tercih edilen tonlar💅💕