23 Kasım 2014 Pazar

Welcome To Pink House!

Artık sadece pembe rengi kıyafetlerimiz değil eşyalarımızda,odalarımızda kısacası yaşam alanımız olan en rahat yer olan evlerimizde kullanıyoruz.Şimdi ev ve iş dekorasyonlarında pembe rengi oldukça reveçta.Klasik olmaktan çıkmak istiyorsanız  sizde hemen evinizin ya da iş yerinizin herhangi yerlerine pembe serpiştirmeye başlayın derim.



Özellikle bayan ve genç kız odalarında tercih edilen pembe şimdi mutfaklarda,salonlarda ve banyolarda da görülmekte.Bu rengin dekorda tercih edilmesi göz yormuyor olması ve insanda sakinlik hissi yaratması.İşyerlerinde de çalışanlara ve müşterilere huzur verdiği kanıtlandığı için şimdi her zaman kullanılan siyah,beyaz,bej,kahve gibi klasik renklerin önüne geçmekte.Daha modern daha şık bir dekora sahip olmak için pembeyi duvar kağıtlarında,duvar boyalarında,koltukarda ya da perdelerinizde kullanailirsiniz.Ancak modern ve şık olmayı amaçlarken renk baygınlığı yaratmamaya dikkat etmelisiniz.Bunun için pembeyi beyaz ve siyah gibi ana renklerle kullanmalısınız.
 

Pink Effect !

Kırmızı ile beyazın karışımından oluşan pembe renk kırmızı gibi canlılık beyaz gibi huzur verir insana.Genelde kızların rengi olarak bilinsede günümüzde artık erkeklerin tercihi haline gelmiştir.İnsana neşe ve mutluluk veren renk aynı zamanda aşkı temsil eder.Bizim üzerimizdeki en büyük etkisi huzur vermesidir.Bazen bize hayal bile kurdurur pembe renk..

 
,

 

Her kız gibi benimde en favori rengim tabiki pembe.Pembenin benim üzerimdeki etkisi herkesten biraz daha fazla:) bütün kıyafetlerim,odam,eşyalarım hemen hemen herşeyim pembe diyebilirim.Benim üzerimde mutluluk ve heycan etkisi yaratan tek renk hatta yaşam tarzı.

2014/2015 Kış Erkek Pembe Modası

Bu sezon bayanlarda sıkça göreceğimiz pembe rengini erkek modasında da göreceğimiz kesin.Avrupa'da her sezon gördüğümüz pembeler,yeşiller,morlar artık Türkiye'de ama bu renklerin başını tabiki pembe çekmekte.Bizim klasik Türk erkeklerimiz bu rengi kıyafetlerinde ne kadar kullanır şimdilik bilemiyorum.
 


Erkekleri artık günlük yaşantımızda pembeler içinde göreceğiz.Kazaklar,ceketler,pantolonlar
ve aksesuarlarda pembenin birçok tonunu görmemiz mümkün.Bizde şuan da pek mümkün olmasa da Fransa,İtalya ve İngiltere'de erkeklerin kombinlerinde pembe yerini aldı bile.
 
 
 
 
Artık sadece günlük yaşantıda değil özel günlerde,davetlerde veya işe giderken erkekler pembe
ceketleri tercih ediyor ve daha trend bir görünüm elde ediyor.Ayrıca pembe rengi kıyafetlerde kullanan erkekler için yaş aralığıda oldukça önemsiz.Sadece gençler için değil yetişkinler içinde markalar tüm ürünlerinde pembe rengini kullanıyor.
 
 
 
 
 
 

22 Kasım 2014 Cumartesi

2014/2015 Kış Pembe Modası

Her kış sezonunda mağazalarda, gardroplarımızda ve etrafımızda gördüğümüz iç sıkıcı koyu ve soluk renklerin dışında bu sezon içimizi soğuklarda ısıtacak cıvıl cıvıl renkler ön planda.Bu renklerin en başında pembe yer alıyor.Özellikle ceketler,kazaklar ve aksesuarlarda sıkça karşınıza çıkacak.

 
 
                                    

Kışın kombinlerinizde pembe deri ceketleri,kabanları ve kürk ceketleri kullanarak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.Bu renk ceketleri veya aksesuarlarınızı siyahlarla kombinlerseniz daha şık bir görünüm yakalamış olursunuz.






,

 
,
Aksessuarlarınızda da pembenin her tonunu kullanıp ''cool'' bir görünüm yakalayabilirsiniz.Bu sezonun trendi ''Barbie Pembesi''ni hemen hemen her marka ürünlerinde kullanmış sizde bu rengi kombinlerinizde kullanırsanız kışın sert havasını bahara çevirebilirsiniz.


,